De motorrijopleiding

Motorrijles in Rotterdam

Nieuw bij Autorijschool Pro!! Motorrijlessen!! Wil jij ook het ultieme gevoel van vrijheid op de weg ervaren? Dan zijn de motorrijlessen van Autorijschool Pro precies wat je zoekt. Wij leren je de fijne kneepjes van het motorrijden tijdens intensieve motorrijlessen in regio Rotterdam en omgeving. De rijopleiding voor je motorrijbewijs (rijbewijs A1, A2 en A) bestaat uit een aantal afzonderlijke delen: theorie, voertuigbeheersing en verkeersdeelneming die elk apart geëxamineerd worden.

Veilig motorrijden

Natuurlijk komt er bij motorrijden meer kijken dan alleen het behalen van je rijbewijs. De verantwoordelijkheid nemen voor je eigen veiligheid op de weg en het actief bijdragen aan veilige wegsituatie vormen daarom een belangrijk onderdeel van de motorrijlessen van Autorijschool Pro. Door onze motorrijlessen leer je in te spelen op eventuele gevaren op de weg en leer je verschillende rijtechnieken waarmee je risico’s in het verkeer kunt vermijden.

De nieuwe rijbewijscategorieën

Sinds 19 januari 2013 zijn er 3 motorrijbewijscategorieën: licht(A1), midden(A2) en zwaar(A). Wanneer je 24 jaar of ouder bent? Dan mag je direct instromen voor de zware categorie (A). Ben je jonger dan 24 jaar en wil je nu al je motorrijbewijs halen? Dan mag je beginnen in de lichte categorie (A1) of midden categorie (A2).

Motorrijbewijs Categorie A1:

Vanaf 18 jaar.
Af te leggen examens: theorie-examen, examen AVB en examen AVD.
Voor motorfietsen tot 125cc en maximaal 11 kW.

Motorrijbewijs Categorie A2:

Vanaf 20 jaar. Aanvullende examen AVD.
Af te leggen examens: theorie-examen, examen AVB en examen AVD.
Voor motorfietsen met een vermogen van maximaal 35kW. U moet minimaal 2 jaar rijbewijs A1 hebben. Met ingang van 31 december 2013 kunt u het rijbewijs A2 ook rechtstreeks halen. Dus zonder dat u eerst rijbewijs A1 heeft gehaald. Ook in dat geval is de minimumleeftijd voor rijbewijs A2 20 jaar.

Motorrijbewijs Categorie A:

Vanaf 22 jaar. Aanvullende examen AVD.
Af te leggen examens: theorie-examen, examen AVB en examen AVD.
Voor motorfietsen met een onbeperkt vermogen. U moet minimaal 2 jaar in het bezit zijn van rijbewijs A2. Het is ook mogelijk dit rijbewijs rechtstreeks te behalen. De minimumleeftijd hiervoor is 24 jaar.

Wil je graag je motorrijbewijs halen bij Autorijschool Pro? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel ons voor meer informatie 06-41603266. Meld je direct aan voor een proefles of rijopleiding via de mail info@autorijschoolpro.nl of neem contact met ons op via Whatsapp.

Prijzen motorrijles

Proefles motor 100 min                                €   35,- euro
Losse motorrijles 50 min                              €   30,- euro
Pakketprijs per les 50 min                            €   28,- euro
Pakket A 10 rijlessen + AVB examen          € 385.- euro
Pakket B   8 rijlessen + AVD examen          € 455,- euro

Call Now Button
Chat openen
Hallo, kunnen we je helpen?