Goudentips

GOUDEN tips voor het kiezen van een rijschool!!
Wilt u ook bij een goedkope en goede rijschool lessen? Hou dan de volgende tips in gedachten bij het kiezen van de rijschool!

Tip 1: Vraag altijd naar de prijs van losse rijlessen en/of vervolg rijlessen.
De meeste rijscholen zijn namelijk niet zo goedkoop als ze lijken te zijn. De losse rijlessen en/of vervolg rijlessen zijn vaak veel duurder dan de pakketprijs. Bij Autorijschool Pro zijn alle rijlessen voor een vaste lage prijs van €30,-. Het maakt hierbij niet uit of u een pakket of losse rijlessen neemt.

Tip 2: Vraag altijd naar de manier waarop wordt vastgesteld dat je examen klaar bent.
Bij een groot deel van de rijscholen bepaalt de rijinstructeur wanneer het praktijkexamen aangevraagd mag worden. Hierbij wordt  geen rekening gehouden met de wensen van de leerling. De reden dat zij dit doen is simpel: de losse rijlessen zijn veel duurder en hierdoor kunnen zij hun winst behalen. Bij Autorijschool Pro bepaalt de leerling wanneer het praktijkexamen wordt aangevraagd. De instructeurs geven natuurlijk wel advies, maar uiteindelijk bepaalt de leerling.

Tip 3: Vraag altijd hoelang één les duurt.
Veel van de goedkope rijscholen kunnen hun prijs laag houden door de lestijd in te korten. Bij Autorijschool Pro duurt de les daarentegen 50 minuten en dit tegen het tarief van slechts €30,-.

Tip 4: Controleer de alternatieven bij het uitvallen van een rijles, een instructeur of een lesvoertuig.
Negen van de tien rijscholen zijn een eenmanszaak. Wanneer er bij desbetreffende rijscholen een rijles uitvalt, zal dit direct een nadelig effect hebben op jou of op jouw rijexamen. Bij Autorijschool Pro heb je deze problemen niet! Autorijschool Pro werkt namelijk met meerdere instructeurs. Het voordeel hiervan is dat eventuele uitval, opgevangen wordt door een andere instructeur en/of voertuig. Uw rijles of praktijkexamen gaat dus definitief door.

Tip 5: Controleer of je lesgeld terug kunt krijgen.
Wanneer u een pakket aanschaft, kan het gebeuren dat u lessen overhoudt. De meeste rijscholen geven aan dat zij dit lesgeld volledig terugbetalen. Dit is echter vaak niet het geval. Over een verkocht rijlespakket betaalt de instructeur omzetbelasting van 21%. Dit betekent dat ook u dit percentage kwijt bent. Daar komt nog bij dat een groot deel van deze rijscholen administratiekosten berekent. Ook hier heeft u bij Autorijschool Pro geen last van. Dit komt doordat wij alleen met losse rijlessen werken. De pakketprijzen staan alleen ter indicatie om te kunnen vergelijken met andere rijscholen.

Kortom wees kritisch bij het kiezen van een rijschool. Zoals Autorijschool Pro geeft de ene rijschool veel meer waar voor je geld dan de andere. Twijfel niet langer en meld je nu aan voor een proefles bij Autorijschool Pro! Voor meer informatie bel: 06-41603266

Call Now Button
Chat openen
Hallo, kunnen we je helpen?